Vævet med lidenskab

Uanset om vi kan lide det eller ej, lever menneskeheden nu unikke tider – tider med hurtig forandring, massiv omdannelse, i flygtige omgivelser med høj grad af kompleksitet og tvetydighed (også kendt som VUCA). Vi har lært at tilpasse, for at blive mere fleksible efter denne hurtige strøm af livet. Og selvfølgelig har vi udviklet forskellige former for værdifulde “hjælpemidler” for at støtte os på vej, hjælpemidler, der hele tiden medfører mindre eller større forbedringer, der giver mere lys for at tydeliggøre vores vej.

Mennesket står over for enorme fremskridt med en overvældende acceleration i alle retninger – videnskab, teknologi, sundhed, psykologi, børnepasning, arkitektur, sociale spørgsmål, for at nævne et par stykker. Hvordan var det endda muligt først? Det er simpelt: hemmeligheden ligger i lidenskabelige mennesker, helt engageret i de ting, de elsker og tror på.

credits: futureoriented.eu

Det siges, at “øvelsen er undervisningens moder” og at det ikke kunne være mere sandt. Jo mere vi gør, hvad vi elsker at gøre, jo mere vi bliver bedre og bedre til det vi gør, vi udvikler nye færdigheder, får nye færdigheder, og når vi ser gode resultater, vokser vores passion og skaber mere værdifuld indsigt.

Hvad inspirerede folk til at skabe nyttige maskiner? Folkets talent og ekspertise. Selv i dag tilbyder intelligent software og meget præcist udstyr, der er programmeret til at håndtere komplekse opgaver perfekt, tilbyder simpelthen perfekte resultater. Afslutningen, dog – den overordnede strategi, det skematiske design, visionen, de klare ideer, den intense hengivenhed, revolutionen, talentet, drømmene, de magtfulde intuitive beslutninger, tilhører fortsat til os, folket.

Da vi først åbnede iELM dørene, besluttede vi os for at finde de mennesker med talent og erfaring, som satte deres sjæl i alt, hvad de gør- og vi fandt dem i en lille by nær Bukarest, i charmerende Rumænien. Selvfølgelig havde vi også et meget teknisk udstyr til den sidste generation. Når vi har lavet vores hold ekstremt teknologisk avancerede værktøjer, har vi praktisk frigivet deres kreativitet og dedikation til hårdt men givende arbejde. Ved IELM tror vi stærkt på talentfulde hænder der væver vidunderlige tøj og vi tror på skarpe, lidenskabelige sind, der skaber utrolige ideer. Vi har det heldige, at vi har begge nok i vores elegante fabrikker! Forestil alle endelige produkter, der omhyggeligt håndteres, fra begyndelsen til de afsluttede, af trænede og dedikerede mennesker, der ønsker at bringe et godt smil på hver klients ansigt.

For os er den reelle belønning evolution; og evolution er skabt af mennesker, der er villige og glade for at afsætte deres tid, lidenskab og hengivenhed til hele menneskeheden.

Previous Post
Next Post

Leave a Reply