Trick eller godbid på Halloween nat

Slutningen af ​​oktober (og begyndelsen af ​​november) er reserveret til en særlig aften kendt og fejret i mange lande – skræmmende Halloween aften.

Historien om denne ferie daterer sig tilbage til oldtiden og finder sine rødder i den keltiske kultur. Med ankomsten af ​​irske immigranter i USA, blef Halloween overtaget med stor succes og popularitet også af det amerikanske folk.

Navnet på denne fest blev forkortet med tiden og blev Halloween, men oprindeligt blev det kaldt ” All Hallows Even” (svarende til nat før Allehelgensdag).

Hvordan fejrer vi Halloween? Vi klæder og går til “trick or treat”!

Som regel er børn forklædt som skræmmende karakterer. Denne tradition kommer også fra oldtiden: onde ånder var skræmt og flyttede væk fra folk klædt i kostumer og masker, der udviser udseende af onde ånder. De traditionelle Halloween kostumer udviser udseende af ikke-jordiske væsener som monstre, spøgelser, hekse, dæmoner, skeletter, mumier.

IELM ser vi frem til ankomsten af ​​en ny kalenderferie; og til Halloween har vi lavet nogle børnetøj, der fejrer den berømte skræmmende nat, men produkterne er nyttige og kan bruges til enhver tid.

iELM Hat med græskar

 

iELM Hat med Phantom

De specielt designet Halloween hatte skal hurtigt integrere dine børns præferencer med deres munter design, sjov print og association med eventyr forbundet med traditionen for denne ferie. Hattene skabt af iELM omfatter billeder af spøgelser eller hekse og dæmoner, der fremkalder den mørke og mystiske verden af Halloween-aftenen.

iELM Hat med skræmmende heks og djævel

 

Blandt aktiviteterne til denne fest er: lejrbrand, Halloween parader, dedikerede fester og karneval, udskårne græskar og Jack-o’-lantern ved at placere et lys inde i græskar for at uddrive onde ånder.

Lettere børnetøj til børn skal dig til temafester, hvor de små kommer til at blive klædt i kostumer, mødes med alle deres forklædte venner og de skal gerne skifte til behagelige tøj for at fortsætte med at spille og have det sjovt.

Vores forslag er at vælge en behagelig og attraktiv overall med et farve i Halloween tema, der giver mulighed for rigelig bevægelse, naturlig løb og et livlig barneskridt.

Vi ser frem til at du fortæller os, hvordan havde du den skræmmende Halloween natt, bange eller skræmmende!

BOO!

Glædelig Halloween!
Previous Post
Next Post

Leave a Reply