Som er de mest egnede børnetøj i det kolde vejr?

Med ankomsten af den kolde sæson, er forældre spørger sig selv, hvordan man klæde deres børn, for at de ikke at få en forkølelse, men også for at få dem til at føle sig godt tilpas. Lad ikke stykket blive afbrudt af kulde og klæde din lille ordentligt. Nå, for dette, kan du vælge børnetøj lavet af softshell stof.

Hvor varmt skal vi klæde vores børn?

En generel regel er at tage hensyn til den måde, du er klædt på. Babyer under 6 måneder bør have et ekstra lag af børnetøj. For eksempel, hvis du har langærmet bluse under den tykke jakke, klæde din lille en det samme, men tilsæt en pullover. 

Du bør stadig se, hvordan den lille reagerer på dette. Nogle personer føler kulden mere end andre og har brug for tungere tøj, mens andre kan have lettere tøj. Hvis din lille ikke er i stand til at fortælle dig, om han / hun er kold eller varm, tjek hvis de er svedige på bagsiden af deres hals og forsøge at fjerne et lag af tøj. Hvis området er koldt, den lille er sandsynligvis koldt.

Du bør også tage hensyn til dit barns aktivitetsniveau. En baby, der ikke er et lille barn endnu og tilbringer en masse tid i klapvognen skal være klædt i tykkere lag end et barn, der løber og klatrer. Ligeledes en bar barn er bedre beskyttet mod kulde end en baby gik i en klapvogn.

                                                                                Foto: saandraoberg

Hvor mange lag af børnetøj er nødvendige for at sikre den termiske komfort i din lille? 

Når du klæder ham/hende i børnetøj til at gå udenfor, 3 lag anbefales: et grundlæggende lag til at absorbere sved og vedligeholde kropsvarmen, et mellemliggende lag for at sørge for en ekstra varmeisolering og en ydre isolerende en, for at beskytte ham/hende mod dårligt vejr (regn, vind, sne, frost) og. 

Den første lag af børnetøj – den grundlæggende

Det anføres, at dette første lag er lavet af naturlige fibre med en høj absorptionshastighed på fugt, såsom uld, silke eller økologisk bomuld. Det grundlæggende tøj skal tørre hurtigt og holde kropsvarmen, selv når de er våde.

Den andet lag af børnetøj – den mellemliggende en

Rollen som det mellemliggende lag er at give en ekstra beskyttelse mod kulde, men lys nok til ikke at bringe ubehag. Du kan vælge mellem polar, uldjakker og jerseyoveralls som iELM, perfekt indendørs spiltøj samt.

Den tredje lag af børnetøj – den ydre

Den anbefales, at den lille en bærer ydre børnetøj lavet af en uigennemtrængelig stof, der sikrer ham/hende mod vind og vand. En af de bedste muligheder er iELM softshell samlet, en glat og slidbestandig stof, polstret med blød og varm fleece, der giver dit barns hud til at ånde.

Sådan er tilfældet, klædt i børnetøj egnet til den kolde årstid, kan børn frit lege udendørs. 

 

Main Foto: detweelingzusjes

Previous Post
Next Post

Leave a Reply