Sådan pynter du kjoler til børn

Nu træder vi ind i den varme tid, og søde sommerkjoler er endnu engang en del af de små garderober.

Når de bliver ældre, bliver nogle børn interesserede i tilbehør, der matcher til deres tøj.

Her får du fem idéer til tilbehør til dit barns tøj:

Tilbehør, som dit barn har lavet

Køb kreative materialer til dit barn, og hjælp hende med at lave sit eget tilbehør! I kan bruge perler og elastiksnor til at lave armbånd eller halskæder. I kan også lave broderier. På den måde kan dit barn lave noget fint tilbehør og øve sig i at være kreativ og styrke sin motorik.

Det farverige tilbehør kan nemt kombineres med enkle børnekjoler. På den måde bliver det ikke for meget.

Hvis din lille pige skal til en fest, som for eksempel en vens fødselsdag, vil denne kombination helt sikkert gøre hende til festens midtpunkt.


Farverige tørklæder


Andet tilbehør kan også hjælpe med at sætte prikken over i’et på din piges outfit. I kan lave forskellige sæt med blot et enkelt pænt tørklæde. Kun fantasien sætter grænser. Her får du nogle idéer:

-Bind det om din piges hår
-Lav en sløjfe om hendes hals eller hånd
-Brug det i hendes fletninger.

Vi anbefaler den slags tilbehør til elegante kjoler. Hvis du skal til en begivenhed, hvor du gerne vil matche dit outfit med dit barns, kan du nemt gøre dette med tørklæder.


Blomster i håret


Hvis I skal gå en sommertur i en park eller ude i naturen, kan du få din lille pige til at føle sig som en prinsesse med en blomst. Alt, du skal bruge, er blot et hårspænde for at holde blomsten på plads. Blomster passer godt til pigekjoler, der er lavet af lækre materialer som silke eller satin.

Vi anbefaler, at du ikke plukker blomster i parker. Lav tilbehør ud af blomster, der allerede er blevet klippet af eller som selv er faldet af stilken. På den måde lærer du dit barn at respektere naturen, at opføre sig ansvarligt samt at finde måder at nyde naturens skønhed uden at skade den.


Brug legetøjsfigurer


Du kan forvandle legetøjsfigurer til vedhænd eller øreringe. Til det skal du bruge farvet eller metallisk spraymaling, øreringe, vedhængskroge og et bor. Du kan finde alle materialerne i hobbybutikker. På den måde kan du genbruge legetøj, som ikke længere bliver brugt. Lav et hul i figuren, spray den med maling, sæt krogen fast, og så er du færdig!

Denne type tilbehør passer perfekt til temakjoler. Hvis din pige elsker dyr, så kan du bruge dyrefigurer og forvandle dem med den ovenstående metode, så de matcher til hendes kjole. Hun vil føle sig flot og selvsikker, når hun kan vise de ting frem, som hun elsker.


Brug et sødt bælte


Til hvide kjoler eller kjolen med et enkelt mønster kan små og farverige bælter gøre outfittet komplet. Det giver et strejf af farve og giver hele outfittet et flot udseende.

Du kan også bruge dette trick til en kjole i stor størrelse. Vi ved, at børn vokser hurtigt, og forældre har en tendens til at vælge store størrelser, hvis de er i tvivl. Et bælte kan få en stor kjole til at se perfekt ud på din lille pige. Vi anbefaler at kombinere bæltet med sko eller sandaler, så der kommer mere balance i outfittet.

iELM-kollektionen af børne- og babykjoler indeholder kjoler med minimalistiske men glade og sjove mønstre og er perfekt til at gå ture i parken og leg i skolen/børnehaven. Vælg den kjole, du bedst kan lide, og nyd alle øjeblikkene med din lille prinsesse!

TIDLIGERE OPSLAG
NÆSTE INDLÆG

Produkter

EFTERLAD ET SVAR

Følg os på instagram