Sådan behandler du dine softshell-buksedragter

Softshell er et materiale, der bruges som yderste lag udenpå bomuld eller uld. Hvis det er koldt, kan du også have en sweater eller en fleecejakke indenunder. Buksedragter fra iELM er perfekte til udendørsaktiviteter i højt tempo, når vejret er koldt, vådt og blæsende. De passer til alle, som sætter pris på bevægelsesfrihed, lethed og komfort. Ydersiden er glat og slidstærk, mens indersiden er blød og fugttransporterende.

Stoffet er åndbart, vindtæt, temperaturregulerende og ikke mindst vandtæt.

Det er et perfekt valg for børn, der leger frit i naturen. De kan kaste sig ud i udendørsaktiviteter over det meste af året. Forår, efter og vinter vil de hverken have det for koldt eller for varmt.

Inden vask

Inden du vasker dit barns buksedragt, skal du læse og følge instruktionerne på mærket. Hvis du normalt klipper mærkater af, skal du gemme dem eller tage et billede af dem, så du let kan finde dem igen. Derefter skal du fjerne støv og mudder fra overfladen. Fordelen ved softshell-produkter er, at de er meget lette at rengøre. Sørg for, at lynlåsen er lynet, inden du kommer tøjet i vaskemaskinen, medmindre du vasker det i hånden.

Vaskeprocessen

Udover instruktionerne på mærket anbefaler vi dig også at følge disse vigtige instruktioner, så du ikke beskadiger softshell.materialet:

-Vaks på et vaskeprogram med lav hastighed
-Vandtemperaturen må maks. være 40 °C
-Brug ikke blegemiddel
-Brug ikke skyllemiddel

Tørring

Tørreprocessen er ligesom renseprocessen meget simpel. Lufttørring anbefales, selvom det tager længere tid. Og vandtætte buksedragter skal ikke stryges.

Opbevaring

Sidste trin, når du vasker vandtætte buksedragter, er opbevaringen. Sørg for, at de ikke er våde for længe under tørreprocessen, og undgå at opbevare dem ved høj luftfugtighed.

Det er vigtigt at huske, at buksedragterne ikke er fuldstændig vandtætte. Softshell-materialet er vandtæt, men fugt kan trænge gennem lynlåsen, syninger og åbninger.

Buksedragter fra iELM indeholder ingen kemikalier, så dit barn udsættes ikke for nogen risiko. Dette garanteres af OEKO-TEX® STANDARD 100-certificeringen. For at opnå denne certificering må ingen af de 100 kendte, skadelige stoffer findes i tekstilet. Hvis du vil vide mere om Oeko-Tex-certificeringen, GOTS-certificeringen og vigtigheden af kemikaliefrit tøj, kan du læse vores artikel her.

Jo bedre vi passer på det tøj, vi bruger, desto længere holder det, desto bedre føles det, og desto længere er vi tilfredse med det. Dette fører også til reduceret negativ miljøpåvirkning, da vi ikke så ofte vil købe nyt tøj.

TIDLIGERE OPSLAG
NÆSTE INDLÆG

Produkter

EFTERLAD ET SVAR

Følg os på instagram