Sådan vælger du det rigtige børneregntøj?

Når du planlægger at forny dit børneregntøj du kan føle sig overvældet af de mange tilgængelige muligheder. Ingen grund til panik. Din beslutning vil være lettere, hvis du begynder at tænke over, hvordan du vil bruge tøjet.

Her er nogle af de kriterier, der vil hjælpe dig med at købe det perfekte tøj til dit børnene:

Hvor meget tid du vil bruge udendørs

Hvis du bare går en tur i parken, behøver du sandsynligvis ikke at købe teknisk regntøj. Men hvis du elsker vandreture i bjerget, lejr ofte eller bruger en masse tid på at gå i skoven, så skal du vælge praktisk tøj til at dække hele regntiden, fra forår til efterår.

Dit barn alder

Småbørn tiltrækkes af levende farveudskrifter. Hvad er vigtigt for dem er, at tøjet føles behageligt, når du flytter og holder dem tørre, når de går ned, at fugtige dias, eller når de hopper i damme. Hvis aktivitetsniveauet er lavt, vil dit barn ikke svede så meget, og i dette tilfælde niveauet af åndbarhed af stoffet er mindre vigtigt. Til gengæld bør regntøj også sørge for et minimum af varmeisolering.

Regntøjsstilen er også vigtig. Du kan vælge en jakke eller regn bukser, men for en yngre barn vil det være lettere at klæde ham / hende med vandtæt børnenes buksedragt.

Hvor ofte dit barn vil bruge regntøj

Hvis din lille børn går til en børnehave udendørs, godt han / hun kan bruge regntøj på en mudret dag. For børnehaven børn er også vigtigt at være i stand til at klæde sig af sig selv. En regn buksedragt til børn er langt nemmere at klæde end en todelt suite.

Hvis du bor i et regnfuldt område, kan dette tøj bæres ekstremt hyppigt, selv om sommeren.

De aktiviteter, du barnet vil har

Du bør vælge en resistent stof, hvis dit barn vil intenst bruge regntøj. Leger i mudderet, svælge i det våde græs eller blade, kravle af småbørn, alt dette er en test for stoffet.

Hvorfor skal du vælge børn regn softshell buksedragt

Softshell er et let og fleksibelt stof og nemt at opbevare. Tøjet lavet af dette stof er perfekt, når det kommer til foldning og opbevaring i en rygsæk under vandreture. Det beskytter din lille børn en fra vand og vind, er slid-modstand og er ekstremt let at rengøre. På denne måde dit barn kan spille skødesløst eller endda lære at kravle rundt, og du behøver ikke at bekymre dig, at han / hun kan blive våd eller beskidt. Det er tilstrækkeligt at tørre stoffet af med en fugtig klud eller et væv, og pelsen vil se ud som ny.

Ikke kun, at stoffet er meget gennemtrængeligt (10.000 vandsøjle), iELM børne vandretsdragterne er polstret med et tyndt lag fleece, der giver en stærk varmeisolering. Valg polstret regntøj kan synes mærkeligt, men det sker, at din lille man kan bruge en masse tid på den fugtige jord i løbet af sommeren. Derfor bør tøjet også tilbyde et mindst af termisk komfort.

Desuden, selv om dit barn gør en større fysisk indsats, han / hun vil ikke svede. Den softshell, der anvendes til iELM buksedragt giver en god udluftning.

Ligegyldigt hvad er regntøj, som du vil vælge, også tage hensyn til, hvordan dit barn vil bære dem og hans / hendes komfort. Regn kan være en masse sjov, hvis du er klædt korrekt.

 

 

 

Previous Post
Next Post

Leave a Reply