Os og naturen

Dit første møde med naturen. Det første møde dine børn har med naturen. Kan du huske dem? Hvordan ville du beskrive dem? Hvilke følelser levede du i disse øjeblikke? Hvilke dele af naturen har imponeret dig mest?

Naturen omgiver os, omfavner os med sine varme arme, gør os glade, uanset hvor vi er. Det giver os chancen for at opdage selve essensen af ​​livet og vejen til evolution. Naturen oplader os med energi; giver os generøsitet, og støtter vores levende og jordiske oplevelse gennem mad, frisk luft, vand, levested, skove, ørkener, bjerge, store sletter, korn, sort og mangfoldighed af flora og fauna.

Naturen er blid med os, mennesker, selv om vi (i de sidste årtier) begyndte at decimere stadig større dele af denne verden, en del af den naturlige balance.

Blandt de første ord, der tales af babyer, er også “vov vov”, “mjav”, “brøøø”, “bip bip”, onomatopoeia til forskellige dyr. Den menneskelige forbindelse med naturen kan ikke afbrydes, naturen er en del af os fra fødslen. Når man vælger tekstiler til et nyt udvalg af tøj, søger IELM-eksperter efter modeller inspireret af naturen, modeller, som skal styrke denne unikke forbindelse af børn med naturen.

Når de vokser op, vil børnene komme tættere på miljøet, dyrke dyrene, vådde planterne, give dem al deres omsorg og kærlighed, de vil være glade for udendørs spil.  Børnene skal blive glædeligt overrasket over at se vilde heste eller ulve og får græsning på sletterne, skal bade deres små fødder i bjergflodens vand og skal ønske at blive i skoven i flerfarvede blomster, lytte til vinden, og de skal blive trøstet af havbrisen. Fordi det er naturligt, og de er intuitive.

I barndommen og derover vil børnene kende og blive fascineret af så mange aspekter af naturen, at vi ved iELM troede, det ville være sjovt for dem at udskrive deres yndlings tøj ved hjælp af modeller trukket fra det naturlige univers, planteverdenen eller den marine mikrokosmos.

Hvert barn vil have deres egne tilbøjeligheder og præferencer: mange børn er tiltrukket af undervandsliv og marine liv, og andre børn foretrækker savne dyr af savanne eller skov. IELM ønsker, at alle børn i denne jord aldrig ophører med at drømme pænt, at være kreative og fantasifulde, så forskelligheden af print og former for naturen er meget bred.

Opmuntre børn til aldrig at bryde den magiske union og kærlighed mellem sig selv og naturen, dette er vejen for en afbalanceret fremtid!

Previous Post
Next Post

Leave a Reply