Julen er den perfekte anledning til at lade børn være børn

Bør vi ikke bruge julen som anledning til at hjælpe mennesker i nød, mere end vi gør resten af året? Særligt i julen kan gode gerninger og velgørenhed bringe lys ind i andre menneskers liv. Og med hjælp fra andre kan folk i nød også få mulighed for at nyde højtiden.
I løbet af årene er det heldigvis blevet udbredt at donere og forære ting, som andre har brug for, men som de ikke selv har råd til. Mange velgørenhedsorganisationer og foreninger laver arrangementer for at hjælpe andre, og det kan kun lade sig gøre, fordi mennesker involverer sig og bidrager. Nogle gange har velgørenhedsorganisationer fokus på at hjælpe mennesker i bestemte situationer.
Hos iELM går vi ind for velgørenhed og venlighed over for mennesker i nød – især i juletiden, når følelsen af mellemmenneskelig omsorg vokser. iELM er et brand, der har fokus på børns ve og vel, og vi vil derfor gerne vise omsorg for alle de små, der er så vigtige for vores fælles fremtid.
I vore dage er det heldigvis nemt at finde velgørenhedsorganisationer, der støtter de specifikke områder, som man gerne vil give en donation. Derfor har iELM doneret til “Salvati Copiii Romania”, fordi alle børn fortjener glæde og omsorg.


Hvad er Salvati Copiii?


“Salvati Copiii Romania” er en NGO, der kæmper for børns rettigheder og spreder kendskabet til dem rundt omkring i Rumænien. Velgørenhedsorganisationen blev stiftet i 1990 og er en del af “Red Barnet”, der er verdens største organisation med fokus på beskyttelse af børn. “Red Barnet” består af 30 medlemsorganisationer og arbejder i mere end 120 lande. I Rumænien har “Salvati Copiii” mere end 12 afdelinger fordelt på de 12 rumænske amter.
Organisationen driver projekter, der er med til at skabe opmærksomhed på børnerettigheder i hverdagen, blandt andet retten til undervisning og beskyttelse mod vold.


iELM er et brand for børn


iELM støtter børns ve og vel. I løbet af 2021 har iELM 2 gange doneret tøj til “Salvati Copiii Romania”, mere specifikt til afdelingerne i Arges, Dambovita og Prahova.
Til de 3 nævnte afdelinger har iELM doneret omkring 2000 stykker børnetøj. Tøjet har været alt fra softshell-heldragter til bukser og huer, så selv børn fra trange kår kan få glæde af iELM-produkter. Den glæde, som tøjet har skabt blandt børnene, er fuldstændig ubetalelig.
iELM drager omsorg for børn, når vi får mulighed for det. Vores hjælp er rettet mod aktuelle situationer og består af tøjdonationer.
Hjælpen kan tage mange forskellige former, lige fra økonomisk støtte til mere enkle og venlige tiltag, der kan skabe glæde hos et barn. For én ting er sikkert: Man glemmer aldrig den venlighed, men blev mødt med som barn, uanset hvor mange år der går.

TIDLIGERE OPSLAG
NÆSTE INDLÆG

Produkter

EFTERLAD ET SVAR

Følg os på instagram