I fodsporene i en ungarsk-indisk familie af ædle oprindelse i Transsylvanien

Hej, kære september, vi forventer at du male efteråret med din fantastiske farvepalet!

Kom nu, tag din rygsæk, der er ingen tid til forklaring!

Vi er på vej mod Zabola, Mikes Slot, i hjertet af den smukke og allerede velkendte Transsylvanien, men vi er ikke på jagt efter Dracula, men ønsker at slappe af, et sted midt i ørkenen, omgivet af natur og oftest, i klar stilhed. Vi mener, at dette er en af ​​vores største inspirationskilde for alle ved iELM-beklædningsgenstande, at være til stede og være forsigtig med alt, der omgiver os; nogle gange sker inspiration simpelthen, når du er på det rigtige sted. Vi har fundet nogle af disse fantastiske steder, og vi ønsker ikke at holde dem hemmelige! Vi skal utvivlsomt dele dine IELM-rejser og introspektioner.

Landsbyen Zăbala, hvor ejendommen ligger, strækker sig kun 230 km uden for Bukarest, Rumæniens hovedstad. Efter en vej skåret i bjergene, er bilen ride op til slottet spektakulære og meget autentisk – foran deres øjne kan det passere fåreflokke, der krydser vejen, flokke af kvæg, der afgræsser nærliggende græsgange, farverige traditionelle huse, fra den transsylvanske arv  huse af små samfund af ungarsk oprindelse. Historien begyndte, da en ungarsk grevinde i Transsylvanien giftede sig med en fremtrædende indisk, Chowdhury.

En stor port byder alle gæster velkommen til ejendommen. Her bliver eventyr en levende og fortryllende virkelighed. Den store park strækker sig til bakkerne, og hinsides i skoven, og herregårde for de besøgende spredes over ejendommen.

Hvis du glemmer at forlade dine tanker, bekymringer eller problemer ved indgangen, bare rolig, skal dette får dig til at glemme og fordybe dig i en rekreative oase.

Du kan ligge på solsenge i den blide sol af efteråret, der vender ud mod dammen; at opdage den store sø og lille ø på søen; at besøge alle deres fantastiske palæer og kamre; at tage en cykel og slentre langs søen; klatre op ad bakken til skoven og udforske træpavillon og sauna i skoven; at gå på den slagne vej og de skjulte stier; at bare beundre landskabet; at møde heste og får; at ride; at trække vejret i skoven; at læse din yndlingsbog på et tæppe midt i skoven. De er ikke en del af en kompleks drøm; disse aktiviteter er den konkrete virkelighed af Zabola eiendommen.

Middag serveres i gamle stalde, med stearinlys. Lækker mad og et udvalg af kvalitetsmusik er inkluderet i den almindelige menu. Før sengetid bør du ikke glip af muligheden for at drikke en kop varm te under en af terrassebueene, mens du lytter til græshopperne og ser dybt ind i mørke om natten!

Tag en aften gåtur på gyderne, der fører til Casa mașinilor (Bilhuset), alle dækket af mørket. Klatre op ad trapperne, gå ned ad korridoren, den sidste til venstre: Camera roșie (Det røde rum). Fortsæt din aften med en god bog læsning i badekarret, med en behagelig ild i pejsen og med en fortryllende musik af Debussy, Arabesque nr. 1 og nr. 2 i baggrunden.

Universet var godt med os under vores ophold på Zalbala eiendommen, var det ikke? Med klare og inspirerende sind kan vi vende tilbage til drømme og fantasi, tegninger og skitser, klippe og sy små, unike og smukke iELM tøj.

Steder som Mikes Slot, ikke langt fra iELM fabrikken (omkring 190 km på en ekstremt malerisk vej), der fylde din sjæl med god energi, der giver næring til dit kreative sind med nye ideer, der øger din ubetingede kærlighed til naturen, der tiltrækker nye opdagelser og udforskninger af både vores ydre og indre verden- bør være blandt de første i vores liste over efterårsaktiviteter.

Sidste søde og velsmagende tip til returen: Tag en pause i Ozun (Ungarsk: Uzon) og køb den berømte kürtőskalács, en særlig ungarsk dessert.

Previous Post
Next Post

Leave a Reply