Havet kalder os, selv om efteråret

Vi sagde det, og vi gentager stolt: iELM er meget heldige at have sit hovedkvarter i et land med så mange vidundere som Rumænien. En af de mange fordele af iELM-hovedkvarteret er at vi er nær det meget elskede bjerg og meget elskede hav. Når vi føler behov for afslapning og inspiration til det job, vi kører i virksomheden, tager vi en kort 2-3 timer på autentiske vejen til destinationer, som vi er sikre på at de skal positivt opkræve os med nye ideer.

Sydøstlige Rumænien har adgang til 245 kilometer kystlinje til Sortehavet. Det er en meget forskelligartet kyst, opdelt i tre hovedområder: mod nord: Donau-deltaet (UNESCO-arv siden 1991), i midten: Razim-Sinoe-komplekset (eller Razim-søen, bedre kendt som en stor lagune og et akvatisk økosystem) og mod syd: Dobrogeas kyst, som omfatter klipper, strande og søer, der lykkes skiftevis til grænsen til Bulgarien.

Om sommeren besøges rumænsk kyst af mange turister, på udkig efter skønhed og ro samt for sjov og god mad. Men i september forbliver kysten tom, nedsænket i en svær at beskrive fred. Kun måger sidder på stranden i det fine sand, blandt de flerfarvede skaller, bragt til kysten af de stille efterårsbølger.

For os er havet fantastisk, selv når solen gemmer sig bag skyerne. Havbrise og frisk luft; særlig lugten af ​​havsalt, majestætisk sammenlægning af himmel og hav i horisonten, blå overalt, komplet med gyldent sand og hvide skyer og skummende bølger – intet vi kan gøre, vi kaster alle vores bekymringer og tanker ind i havet, og vi helbreder let, genfødt indefra, og bliver vores bedste version og vi tilbeder foran en sådan naturkraft. Vi er alene, kun os med os og havet. Den unikke vibration af havet opvarmer vores ånd hele tiden. Vi er hjemme, vi føler hjemme, kun os med os selv. Langt fra at følge nogle regler eller jobbeskrivelser, hvert job involverer “som standard” denne gang brugt, kun os med os selv, mens vi sætter vores ideer, hvor vi finder ideer, der er glemt men vidunderlige, og derefter anvender skønheden i det vi gør. Disse værdier er absolut nødvendige på iELM, vi støtter dem, fordi iELM er fuldt engageret i mennesker, uanset om det er kunder eller medarbejdere.

Kære, undslippe så ofte som muligt, især på steder med stor åndelig belastning som havet eller de omfattende søer. Sove der, inspirere og ånde der, simpelthen være der helt, og hele kroppen vil være taknemmelig for dette.

Ved at udforske efterårssøen kan børn og familier føle sig trygge, lære mere om marine fauna, bygge slotte og sandformer, samle de mest forskelligartede skaller, de kan nyde mere af deres tid brugt med havet. Den blide sol er ikke længere en fare, men det trøster os, da vi tager velfærd fra det vidunderlige hav.

Previous Post
Next Post

Leave a Reply