Familiebånd

Vi kommer til verden alene alene, men vi er omgivet af mennesker, der giver os ubetinget kærlighed fra de allerførste suave musikalske toner af livet. Vi føler denne enorme kærlighed, fordi vi vokser gennem det, vi fodrer os åndeligt, vores følelser intensiverer, vores sind udvikler sig, vi bliver unikke væsener gennem kærlighed.

Ofte når vi kommer til verden, er der allerede en bror eller søster i vores familie. Hvad kan være mere vidunderligt? Vi lærer lettere at gå, tale og spille, fordi vi altid vil have sjæle, som vi føler intuitivt som en del af os. Familiebåndet er meget stærke og de åndelige forbindelser mellem familiemedlemmer opfattes, føles og antages simpelthen som sådan uden øvelse på forhånd.

Vores mission til iELM er opfyldt, når familiebånd følger deres kursus naturligt. De yngre brødre følger eksemplet på ældre brødre og vil ledsage dem i deres daglige opdagelser i barndommens smukkeste eventyr. Smiler bliver også dybere, ligesom glæden ved at være ved siden af en bror eller søster, der kan tænde “stien”. IELM tøj er designet til at betjene alle disse aktiviteter og at give små og store børn mulighed for at styrke deres forbindelse uden at føle sig ubehageligt. Vores historie begyndte på denne måde, for når vi taler iELM, taler vi om et par yderst kreative forældre og fire børn, brødre og søstre med fælles træk, fælles bånd, fælles interesser, som satte verden op med smilet på læber.

De smukkeste spil finder sted sammen med vores brødre og søstre, de forstår, styrer os og tilgiver os, når vi sandsynligvis slå fejl. Selv om der er en videnskabelig ide om, at børn, der er alene i forældre, bliver mere selvsikker i deres egen styrke i fremtid end småbørn med brødre eller søstre, mener vi, at der er harmoni i familien, og båndene iboende til nogen familie er svære at bryde.

Hvert barns rejse gennem livet er unikt, men familiebånd vil oftest forblive som et balancepunkt, et “hjem”, der vi sikkert kan vende tilbage for at dele glæde eller tristhed med alle, der har opretholdt os, altid med kærlighed: vores forældre, brødre og søstre.

#iELM #iELMfamily #ourstory #thisisUS #iELMwithlove #iELMkids #iELMlovesYOU

Previous Post
Next Post

Leave a Reply