En uskyldig glæde for glade morgener

Nogle gange eller ofte er vi nysgerrige som børn; vi er nysgerrige efter at finde nye måder til at variere, lave små ændringer, diversificere vores liv, aktiviteter, vaner, rutine. Vi kan lide at være nysgerrige, så vi lærer nye ting hver dag i vores liv. Vi er dynamiske, begavede med ønsket om at være aktive, for at udvikle os. Vores energikilde, som driver dagligdags dynamik, er det første måltid hver dag. Især nye mødre, men ikke kun, opfordres af specialister til at være opmærksomme på alle afbalancerede måltider i løbet af en normal dag.

For os begynder det hele med en generøs morgenmad, der giver os et ønske om at leve godt! I  I dag foreslår vi at fortælle dig om en af de opskrifter, der findes på iELMs hovedkvarter, i en pause. Den værdsatte forfatter forfatter er en af vores kolleger.

t vi oprindeligt ikke troede meget, og at vi ikke var begejstrede for at genopfinde den klassiske pandekageopskrift kombineret med den amerikanske pandekageopskrift. Men resultatet overbeviste os om, at det er et vidunderligt alternativ til at starte en ny dag. Og meget sundt!

Ingredienserne, vi har brug for pandekager er 2 æg, 250 gram hel hvede mel, 250 gram mælk (kokos mælk, mandel mælk, sojamælk, afhængigt af dine præferencer), en knivspids bagepulver, kanel til smag, vanille til smag. Ægene er tilberedt (blanderen eller køkkenroboten er nyttig, men ikke obligatorisk) og de øvrige ingredienser tilsættes instinktivt, indtil der opnås en homogen mælkeagtig væske, hverken for tynd eller for tyk. Justeringer foretages på stedet afhængigt af hvordan du føler dejen. Ved hjælp af en stor ske, tag dejen fra skålen og hæld den i en normal pande (i panden må du ikke bruge olie). Metoden for dej lægning er vigtig for pandekageformen: Det anbefales ikke at flytte den store ske og strømningslinjen skal fokuseres på en central akse. Så bruger vi et værktøj til at dreje pandekagerne på den anden side, indtil vi mærker den ønskede bruning. Størrelsen på en pandekage er størrelsen af din håndflade.

Efterbehandling af pandekagerne kan være en fantasi  uden grænser for enhver gourmet. Vi spiste dem med knuste nødder, agave sirup og røde druer, eller klassisk, med organisk jordnøddesmør. For børn kan vi godt lide en masse bio smør (eller ghee, klaret smør fra Indien) og over usødet syltetøj, kombinationen af honning, banan og enhver form for ubehandlet valnød eller kombinationen af frisk skovfrugt, organisk kakaopulver og frisk yoghurt. Vi er overbeviste om, at du skal finde den mest lækre mulighed for dig!

Glem ikke at smile! Du har lige begyndt en vidunderlig dag og spiser en velsmagende og let at lave mad, der ikke var stegt, baseret på en type mel, hvor varigheden af fordøjelsen forlænges med en positiv effekt på maven, der ikke inneholder tilsatt sukker – en ekte bio kilde af protein og energi.

Previous Post
Next Post

Leave a Reply