Den nyeste iELM-kollektion: MINI me

Familien spiller en vigtig rolle i vores liv. Det er vores nærmeste, der motiverer os til at være de bedste udgaver af os selv, og især børn giver os håb og mod til at klare hverdagen og arbejde på at skabe en bedre fremtid.

Med det i baghovedet har vi lavet en kollektion til hele familien: MINI me. Tanken bag denne kollektion udspringer af den base, som vi bygger vores liv på: At har vi vores families opbakning, kan vi klare hvad som helst. Det samme gør sig gældende i vores børns liv, så også de bliver opmuntret til at være, hvem de selv ønsker at være.

Vi ønsker, at du skal føle denne følelse af sammenhold, og derfor tilbyder vi en kollektion af matchende, vandtætte hættetrøjer, der er perfekt til familieture. Den rigtige hættetrøje kan hurtigt blive en favorit i både børns og voksnes garderober, og den er utrolig alsidig, da den kan bruges under mange forskellige forhold.

Opdag dit indre barn

Det sker ofte, at vi som forældre genopdager vores barndom igennem vores børn. Vi bliver glade, når de de er glade, og vi viser dem vores egne yndlingsting i håbet om, at de også vil synes om dem. Det kan være alt fra vores foretrukne steder i naturen til vores yndlingsbørnefilm.

Når din jakke matcher dit barns, får du mulighed for at lege udenfor side om side med dit barn, og du vil kunne genopleve alle dine smukke barndomsminder sammen i dit barns selskab.

Kvalitet kommer først

Præcis som med andre iELM-produkter har vi lavet hættetrøjerne i den kvalitet, som gør os så populære i et helt fællesskab af forældre. De er fremstillet med en softshell-overflade, der både gør dem vind- og vandtætte og dermed perfekte til forår og efterår, men de kan også sagtens tilpasses varmere eller koldere vejr.

“MINI me”-kollektionen findes i friske farver og med tryk, der nemt kan bæres af både børn og voksne. De legesyge og minimalistiske motiver sikrer, modellerne kan passe ind i garderoben hos alle børn og forældre. Og de udtrykker jeres unikke personligheders glæde og inspiration.

De behagelige og muntre jakker kan tilpasses personligt, så både du og dit barn kan bære det samme budskab, de samme sjove citater eller måske endda jeres navne. De personlige elementer laves i et reflekterende materiale, så en tur i naturen nemt kan fortsætte efter mørkets frembrud, så både du og dit barn er nemme at få øje på.

Vis din kærlighed

Du er det første forbillede, som dit barn kommer til at få, og barnets selvtillid vil med garanti vokse, når det indser, at I kan have det samme tøj på.

Med matchende påklædning vil barnet føle din støtte, og at I to har et særligt bånd, som ingen andre kan bryde.

Vis din kærlighed til dine nærmeste, og lad familiens sammenhold vokse hele tiden.

TIDLIGERE OPSLAG
NÆSTE INDLÆG

Produkter