Børns udendørs tøj i den kolde årstid

Efterårs-svintersæsonen viser sig at være en reel udfordring, når vi vælger tøj til vores børn. Vejrforholdene svinger ganske meget, så vi kan støde på en række varme og solrige dage efterfulgt af vindstød af koldt, vind og koldt vejr. Hvad er hemmeligheden i at udstyre vores børn for disse årstider? iELM søger altid de bedste løsninger til at hjælpe dig.

Ved at bruge passende børnetøj, vil de være i stand til at lege og underholde frit, komfortabelt uden at føle regnvejr, kulde, sne eller frost.

Fra de allerførste kølige efterårsdage kan børnene bære body tøy for at beskytte midten og ryggen. Egen varme skal således blive opretholdt og fordelt jævnt i hele kroppen. Afhængigt af aktiviteterne og deres præferencer, udover body, kan de små have bukser og en langærmet jakke eller langærmet toppe. Den daglige bomuldstøj er velegnet til lange legeperioder og de perioder, hvor børn er meget aktive, i konstant bevægelse.

Everyday Pants bukser og Custom Shortsleeve Custom toppe

Udvalget af børnetøj anbefales at følge kvalitetsprincippet: ekstilerne skal være af høj kvalitet, teksturerne skal være venlige og den generelle følelse skal være: let og komfortabelt. Alle tekstiler, der anvendes på iELM, er certificerede GOTS (ifølge den globale standard for organisk tekstilmateriale), fordi det er meget vigtigt at levere kvaliteten til vores endelige kunde.

Da vi går frem i den kolde årstid, er ”warmkeepers” et andet godt alternativ for børn, med microfleece indeni som holder fugt væk fra barnets hud.

Waterproof Softshell Overall

Udendørs børnetøj er meget vigtigt for de to kolde årstider. Farverige hatte af bomuld med et muntert tema kan ikke udelades fra klædeskabet til børn for at beskytte deres ører og hele hovedet mod vind og kulde. Ifølge børn og forældres mening, tildeles prisen for ” iELM yndlingsprodukt ” til overalls fra softshell tekstil, vandtæt, med et meget frisk og muntert design, der bringer velvære og glæde. Softshell overalls er den ideelle mulighed selv i vintersæsonen, selv i sneen, da de ikke tillader vand at skabe ubehag.

Et sjovt element, som vi fremmer ved iELM, er personaliseringen af ​​det ønskede produkt med navnet på barnet. Børn elsker at have tøjet skabt kun for dem, for at individualisere dem og give dem en kreativ impuls til en verden af ​​uendelig spil og fantasi.

Custom Waterproof Softshell Overall Custom og Custom Baggy Hat
Previous Post
Next Post

Leave a Reply