Basme og feber i barndommen

Vi tænkte på barndommen i dag. Så simpelt. Vi tænker om den dag for dag, faktisk. Dette er vores job!

Ved IELM vender vi tilbage til de tidlige år af livet på en tilbagevendende måde og kigger efter den herlighed, fantasi og glæde, vi har levet hele tiden og forsøger at se hvad der genererer alle disse vidunderlige følelser, hvilket inspirerede vores munterhed og lekenhed? “Vi virker som børn,” seriøst, vi har meget at lære af dem!Børnenes verden er en særlig verden, et specielt sted, hvor vidunderlige ting sker, på mange niveauer af fantasi. Intet er nogensinde kedeligt i denne særlig verden, fordi landskabet konstant ændrer sig, karakterene vises eller forsvinder, erhverver nye kræfter eller ændrer deres udseende, de ændrer sig   i eventyr væsener, der er født af drømme. De små vil finde i disse forfærdelige rige helte værdige at følge og sande venner, udfordringer og sejre, unikke oplevelser og uendelige spil.Børnenes verden byder på unikke farver og teksturer. Ifølge undersøgelserne begynder babyer gradvist at skelne farver godt i en alder i 5 måneder. Det farverige show er et af de mest attraktive punkter for unge og meget små børn i udviklingen – i børn mikrokosmos, blander farverne sig på uventede måder og skaber små eventyr verdener, de definerer og skitserer objekter; de kan udtrykke sig med farver, de kan lære at gøre foreninger, de kan blive kreative. Har du bemærket, hvordan vi forbliver tro mod bestemte farver i hele vores liv? Er det en reminiscens af barndommen?Der er utallige eventyr dyr, der lever i børnens verden, unikke i farve og form. Disse fantastiske skabninger deltager i eventyret, hvad enten de er på jorden eller havet, på en anden planet; de kan være vinget, de kan være halvmenneske, halv-dyr, de kan tale, de kan krydse tid og rum, de er enestående. Når man vælger tekstiler til iELM-tøj, er det barnets perspektiv vi tænker på: hvilke tekstiler ville vågne op i dem glæden ved at leve i en verden af børn? Måske et print, der altid minder dem om denne eventyr miljø, måske en model med fantastiske dyr eller måske en særlig tekstur med mange usædvanlige farver?

Når vi vender tilbage til børnens verden, indser vi det enorme potentiale i denne farverige og fantastiske imaginære plan, fortryllende, hvorigennem bliver vi fra de tidligste alder til, hvem vi er i fremtiden.

Vi ønsker at opmuntre og støtte små drømmeforskere, så meget som vi kan, på deres lange rejse kaldet liv. Så lad os navigere i børnens verden!

Next Post

Leave a Reply