5-trins guide til at købe børnetøj online

For de fleste af os er det afslappende at shoppe. Men vi må indrømme, at det kan være udfordrende at få mindre børn til at prøve tøj i butik efter butik. Børn begynder let at kede sig, de bliver interesseret af noget andet i butikken, eller også vil de bare ikke prøve tøjet på.

Mange forældre er nervøse for at købe børnetøj online. Det kan være svært at finde de rigtige størrelser, returneringspolitikker eller produktbeskrivelser er ikke altid gennemskuelige. Alt dette gør det svært for de, der prøver at shoppe online for første gang.

Men du kan spare en masse tid ved at købe børnetøj online. Du kan også sammenligne flere produkter og priser, end du ville kunne på en hel dag (eller en uges) shopping i fysiske butikker.

i de seneste år har jeg købt alt tøj til mine børn online for at spare tid. Jeg har lært at navigere i de mange tilbud og reducere risikoen for at skulle returnere produkter. (Jeg hader det, selv når det er gratis).

Her er fem trin, der gør online-shopping til stressfri oplevelse:

1. Tag mål for at finde den rigtige størrelse

Jeg kan ikke altid stole på den størrelse, som angives i butikken, fordi noget tøj er større i størrelserne end andet. Aldersanbefalingerne er heller ikke ideelle, fordi børn på samme alder– især de mindste af dem – kan variere meget i højden.

Når jeg skal finde den rigtige størrelse, ser jeg altid på mærkets størrelsesguide. Hvis du for eksempel skal vælge den rigtige størrelse til din heldragt fra iELM, skal du måle dit barn fra hagen til anklerne og så sammenholde det med længden på heldragten.

2. Prøv at undersøge, hvordan tøjet passer på andre børn

Jeg kigger på de officielle billeder, men jeg prøver også at finde andre billeder. Der er ofte mange gode billeder på mærkernes sociale mediekonti, brugeres billeder, der enten bruger hashtags eller tagger mærket. Der kan også være mange gode billeder i forældregrupper på Facebook. Det er utroligt, hvor mange forskellige billeder af et produkt, du kan se på den måde. Så kan du se stoffet og hvordan tøjet passer andre børn. På den måde kan du finde ud af, hvordan tøjet vil passe dit eget barn.

Du kan se flere billeder af heldragter fra iELM på vores officielle Facebook- eller Instagram-konti. Og du kan søge efter flere med hashtaggene #ielm eller #ielmdesign.

3. Undersøg alle tilgængelige produktoplysninger (stof, vaskeanvisning osv.)

Hvis det er muligt, foretrækker jeg naturmaterialer med miljømærker. Så kan huden bedre ånde, og de er ikke behandlet med skadelige kemikalier.

Når jeg skal finde vandtæt tøj, ved jeg, at naturmaterialer ikke er en mulighed. Selv her leder jeg efter lette, tekniske materialer, så barnet kan bevæge sig frit.

Børn bliver hurtigt beskidte, især i den kolde tid. Derfor foretrækker jeg tøj, der kan maskinvaskes.

4. Find anmeldelser enten online eller i forældregrupper på Facebook

Hvis jeg ikke har besluttet mig for at købe tøjet, eller hvis jeg ikke kender mærket, leder jeg efter andre forældres holdninger. Jeg finder svar i Facebook-grupper eller i blogindlæg.

5. Undersøg returneringspolitikken

Selvom jeg hader at returnere produkter, kan det nogle gange være nødvendigt. Inden jeg bestiller fra en ny butik, undersøger jeg deres returneringspolitik. Jeg sørger for ikke at ødelægge mærkerne eller vaske tøjet, inden jeg har undersøgt det for fejl. Derefter undersøger jeg, om tøjet passer, og om jeg vil beholde det.

Disse trin har altid virket for mig. I de seneste 5 år har jeg ikke været nødt til at returnere så meget som en enkelt sok, som jeg har købt til den lille. Desværre er det en helt anden historie om tøj og sko, som jeg har købt til mig selv..

Hvad er dine hemmeligheder om at købe børnetøj online?

Previous Post
Next Post

Leave a Reply